(iOS) Cooking Diary® Restaurant Game hackovat zlato
Feb 11, 2022 9:34:10 GMT
Post by lautiwardbete on Feb 11, 2022 9:34:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Diary® Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Diary® Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hackovat zlato ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Diary® Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Chci si zahrát hru na vaření, pokud chcete strávit 30 minut budováním příběhu za každé 4 minuty hraní hry, tohle je vaše hra, tak mě nudí čekání, až dokončí vysvětlování, proč Gemma otevřela reasauraunt Nechci hodiny zpětného příběhu hra na telefon Nezajímá mě, proč si tato virtuální předstíraná postava otevřela restauraci, to opravdu ne
Líbí se mi ta hra a různé události/výzvy, které tam jsou. Je to super zábava a nikdy to neomrzí. Ale dávám 2 hvězdičky, protože mám neustále problém se zamrznutím aplikace uprostřed hraní. A co je opravdu nespravedlivé, je to, že když si koupíte drahokamy, abyste obnovili úroveň, hra zamrzne, ale přesto zpracuje vaši platbu. Takže máte drahokamy, ale v podstatě jste ztratili úroveň a přišli o vše, co jste vydělali. To se stalo několikrát.
Tuto hru mám opravdu rád, ale musím vás jen upozornit, že VYHRÁT SE VYPLATÍ. Dělají některé lvks tak těžké, že si musíte něco koupit nebo skončit. Takže spravedlivé varování.
Cooking Diary® Restaurant Game Simulatie dyj
Cooking Diary® Restaurant Game Simulation qgr
Doručení položek trvá dlouho a vy na to musíte čekat nebo použít diamanty. Pouze některé dostanou okamžité doručení. Volné roztočení kola má více peněz než cokoli jiného. Potřebuje upgrade!! Už nemusíte utrácet peníze za tuto hru!!
Milujte hru. Jediná chyba, kterou mám, je velikost stahování aktualizací. Miluji všechen nový obsah, ale hodně času musím smazat většinu nepodstatných aplikací a souborů ze svého zařízení, abych je mohl nainstalovat. Mnohem raději bych se zabýval několika menšími aktualizacemi, než žonglováním s mazáním a přeinstalováním.
Moc mě to baví škoda že to není v češtině
Super, náviková hra
Ke hře jsem se ani nedostal, načítání a otevírání bylo pomalé. Grafika je mladistvá, vím, že navrhování her s obrázky a barvami vhodnými pro malé dítě je v módě, ale štve mě to. Vzdal jsem to, když jsem byl požádán, abych nastavil toto a tamto, zatímco to pomalu přecházelo z obrazovky na obrazovku... NEŽ jsem dostal šanci něco hrát. Ztratil trpělivost a odinstaloval.
Tato hra bývala tak zábavná. Naprosto chápu, že potřebuji peníze, ale teď je tak těžké získat diamanty, aniž byste za ně zaplatili. Všechno ve hře stojí peníze. Stýská se mi po tom, když to nežádalo každých pět sekund vaše peníze
MILUJU tuto hru, ALE na upgrade je potřeba PŘÍLIŠ MNOHO drahokamů! Utratil jsem tolik peněz, abych držel krok s tím, co je potřeba, abych prošel úrovněmi, je to naprosto frustrující! Doručení upgradů také trvá neuvěřitelně dlouho, kupujete je, protože je potřebujete okamžitě, ale musíte na jejich získání počkat 4 až 8 hodin NEBO utratit více drahokamů, než jste za položku původně zaplatili, abyste ji dostali okamžitě! Směšný!! Také musíte brusle tak často používat, abyste prošli úrovněmi, protože nemůžete použít své drahokamy k trvalému zvýšení rychlosti, někdy musíte použít posilovač 2krát v jedné úrovni, abyste prošli! To je otravné! Teď, když jsem v pizzerii, zjišťuji, že kupuji drahokamy, ale pak nemám dost peněz na upgrade, takže pak musíte hrát další úrovně a selhat, protože nemáte dost peněz nebo drahokamů na upgrade, abyste prošli, vydělat peníze na pokus o upgrade. To je tak neuvěřitelně frustrující! Zákazníci, kteří se nemohou rozhodnout, co chtějí, si objednají, co chtějí, a budou i nadále nerozhodní, ale pak na úrovních nemůžete mít žádné šílené zákazníky, najednou vaše úroveň skončí, protože se naštvali, ale my jsme STÁLE ZKUSÍTE SE ROZHODNOUT, CO ZÍSKAT! Jak se můžeš naštvat, když nemáš ani objednávku? Pojď! Také budete mít zákazníka, který se naštve, ale dostanete jídlo k němu dříve, než se naštve, ale vaše úroveň stejně skončí, protože se naštval PO DODÁNÍ JÍDLA! PROSÍM, vysvětlete to! VŠECHNO je také tolik peněz a drahokamů na upgrade, že je to chamtivé! Někdy dostanete nabídku na nákup drahokamů za rozumnou cenu, těch nižších, ale to jsem měl jen 1krát! Musí to být mnohem častěji. Možná odměňte své zákazníky, kteří ve vaší hře utratí spoustu peněz! Hraji tuto hru každý den několikrát denně, takže bych nerad musel odinstalovat, ale pokud se to bude stále prodražovat, budu se muset této hry, kterou miluji, vzdát!
Do prkýnka děkuji že jste sem dala(dal) Stranger things..
Stejně jako hra. Nenávidět vyprávění. Kdybych chtěl číst, přečetl bych si román. Nyní mají při spuštění hry směšné množství nepříjemných vyskakovacích oken. Dost připraveno...
Líbí se mi to, ale jsem zklamaný tím, jak se hra vyvíjí. Ruby nabídky jsou vyšší a vyšší. Úrovně nelze porazit bez utrácení tuny rubínů a za ty musíte utratit skutečné peníze. Různým lidem jsou nabízeny různé nabídky, což je naprosto směšné! Odměny z cechovních questů nejsou ani tak skvělé, vážně kluci? Se všemi těmi penězi, které od nás vyplácíte, nemůžete udělat trochu lépe, abychom se necítili tak ošizení? Také můžete mít nějaké dobré oblečení?
Cooking Diary® Restaurant Game Simulation qgr
Celkově skvělá hra...jen si přeji, aby vám poskytli více způsobů, jak vydělávat rubíny místo jejich kupování, protože z nich udělali tak hlavní součást hry.
Cooking Diary® Restaurant Game Mô phỏng shb
Aktualizace: bylo nutné úplně odinstalovat a stáhnout znovu, ale nyní to funguje dobře. Při poslední aktualizaci se muselo něco poškodit. --------- Musím snížit své hodnocení, protože už nemůžu hrát, ani se do hry nemůžu dostat, protože spadne.
Beach War: Fight For Survival Екшън ctn
je to snad ta nejlepší hra
Supr hra.. neotravujou reklamy a ani vás nenutí utrácet penízky.. jde to hrát i bez nich
Je to super hra moc mě baví
Hru miluji až na všechny závady. Když pak pošlete zprávu s nápovědou, obvykle vám pošlou obecnou zprávu, která je zkopírována a vložena z jiné konverzace. Kdyby měli lepší pomocný tým, mohla by být tato hra skvělá!
Tato hra byla zpočátku zábavná, dokud se věci opravdu nevyplatily hrát, místo aby jen hrály. Nevadí mi, že musím sledovat reklamy, ale už to ani nemůžu dělat, abych vyhrál drahokamy. Také se mi nelíbí pokles cen, když hrajete food truck a další akce.
Je to dobrá hra proč sem tomu dala 4 protože dlouho trvá než seto stáhne🙄
Hra Thr je návyková a náročná, hráli jsme ji už dlouho, ale nyní mě odrazuje jejich naprostá nenasytnost vydělávat peníze navzdory stížnostem a ztrátám zákazníků. V této hře se daleko nedostanete, pokud neutratíte spoustu peněz, nenechte se uvázat a nenajdete jinou hru, která naslouchá jejich zákazníkům
Hra je teď hrozná. Zkazili to. Přidávání šílených úrovní, když si před měsíci všichni stěžovali, jak je to teď těžké. Nerespektují a neposlouchají své hráče. Teď nemají nic jiného než hlad po penězích. Koupit Koupit Koupit, vše o penězích. Hrozný. Ano, EDIT: TY za vaši automatickou odpověď. Všichni opouštějí vaši hru a jdou do nových a lepších her. GL vám.
Hru hraji rád, ale rubíny jsou příliš drahé na to, abyste je kupovali, abyste prošli úrovněmi, na vyšší úrovni jdete více rubínů, které si musíte koupit. Zdá se, že každý týden je třeba upgradovat, abyste mohli pokračovat ve hře. Pro upgrade jsem musel hry odinstalovat. Nebýt všech stovek dolarů, které jsem v této hře utratil, odinstaloval bych a hrál jinou hru. Neměli byste hrát 80 úrovní v každé úrovni, abyste se dostali dál, sázet každou úroveň trvá příliš dlouho, když jich máte odehráno hodně.
Dobře, nemám chybu
Byl bych rád kdyby tam nebyl epizoda
Nefunguje pizzerie 😦 vrátila jsem se zpět, abych vyhrála diamanty za vysoké skóre 😍 a nejde vložit pizzu k salamu, houbam ani bazalce... proč?
😓
Dostal jsem se přes úroveň 30 a během hry se mi nelijí nápoje ani mi nedovolí kliknout na některé další funkce, abych hru mohl hrát. Odinstalováno.. pokud by to fungovalo, byla by to jedna z mých oblíbené hry.
Jsem na této hře tak závislý. Miluji svou postavu a to, jak mohu změnit její styl. Také mě velmi baví cechovní hra. Velmi zábavné
Nejde spustit
Je to opravdu návykové a zábavné. Jen vybíjí baterii. Aktualizace z roku 2021: Výše uvedené stále platí, ale nyní dostávám pouze karty mazlíčků pro domácí mazlíčky, kteří jsou již na maximu... jako by hra podváděla.
Super hra
Tu hru miluji, může být náročná, ale v mé nejnovější restauraci, na úrovni, na které jsem byl, jsem musel zákazníkům naservírovat 7 nápojů, abych prošel úrovní. A to byl jen určitý počet zákazníků. Obsluhoval jsem všechny zákazníky, zbývalo 30 sekund a propadl jsem, protože jsem podával pouze 6 nápojů. Zkusil to ještě 2x a to samé! Jediný způsob, jak projít, je být donucen používat rubíny. Chamtiví, hladoví po penězích, lidé v Mytoně! S touto hrou končím!
JE to super hra zbožňuji ji .Stahujte neváhejte neuděláte chybu jsou tam i těžší levely ale zvládnete je jednou jsem udělala na desátý pokus😂.Ale ta hra neomrzí už ji mám rok a pořád je má oblíbená
Byla to zábava, ale hra se prostě zastavila. Černá obrazovka na 2 dny....🤷♀️ Kéž by jejich odměny byly o něco přínosnější
Miluji tuhle hru! Má doslova pro každého něco a stále přidávají další. Legit only gaje, kterou chovám déle než 2 týdny... #LoveIt
Hraji více než dva roky. Za ty roky jsem si hraní opravdu užil. Je to příjemný způsob, jak trávit čas a odvádět pozornost od skutečného světa. Nicméně poslední dva měsíce s nedávnými aktualizacemi ze mě vysály radost. Šílené úrovně je těžké projít. Neustále používám boostery na pravidelných úrovních. Edit: vývojáři změnili některé věci a hra je opět zábavná. Úrovně může být někdy obtížné projít, ale ne jako dříve.
Dávám 4 hvězdy proto že to má dobrou grafiku, dávám to nějaký smysl, ale kdyby se tam daly získat rubíny nějak rychleji tak by to bylo 5 hvězd, no prostě ty rubíny se získávají docela těžce, ale jinak velmi dobře zpracovaná hra. Jsem z ní hodně nadšenej 😊😊
Je to zábavná hra, ale přál bych si, aby bylo snazší vydělávat krystaly, aniž byste za to museli platit.
Jeden panáček jak jim dávám jídlo tak třeba chce párek v rohlíku já mu to uvařím ale párek v rohlíku mu nedá dát a jde z restaurace.Ta hra mě sere ale jinak mě baví jen mě trochu to vadí že mu to nejde.
Miluji tuto hru, problém je v mnoha aktualizacích. Hru také nelze hrát, dokud položky nesmažu. Budu si muset koupit více místa nebo tuto hru smazat. Díky tomu dostává pouze 2 hvězdičky.
Koncept hry a její hratelnost je super, nicméně diamanty a jejich potřeba na další postup, to je jedna velká tragédie 🙁 nejvíce mě to mrzí u eventů, u kterých je povětšinou třeba hrát v "nejnověji otevřené restauraci", ale dokud jí člověk nemá vylepšenou, daleko se nedostane az eventů tak moc nemá..
Cooking Diary® Restaurant Game Mô phỏng shb
Velmi dobré a dost zábavné. Neomrzí a hraju to s celou rodinou a jsme v samé guildě. Vážně dobrý.
Miluji tuhle hru! Postavy jsou roztomilé a rozkošné! Tato hra vás udržuje ve střehu a miluji výzvy každé úrovně. Opravdu se bavím a nikdy se nenudím. Chcete-li udělat větší výzvu, přidejte do hry také nějaké nové tváře a domácí mazlíčky místo toho, aby počet životů byl maximálně 5, udělejte to 10! Pokračujte v úžasné práci MYTONA! Nemůžu se dočkat pokračování!
Velmi poutavé a zábavné!! Interaktivní a relaxační!
Hra stále padá. Dostal jsem dodávku pro jeden z mých upgradů a po otevření krabice zamrzne, takže nemůžu na nic klepat. Přesto stále slyším hudbu. Zkusil jsem restartovat a odinstalovat
znovu utratit peníze jako za jiné hry
Je to dobrá hra ale vždy je co dodat. Doporučuji
Cooking Diary® Restaurant Game Simulatie dyj