(Android/iOS) Farm City: Farming \u0026 City Building хак нескінченних грошей
Feb 11, 2022 9:37:09 GMT
Post by lautiwardbete on Feb 11, 2022 9:37:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак нескінченних грошей ▞▞▞
▞▞▞ Farm City: Farming \u0026 City Building 2022 version ▞▞▞
Мені дуже подобається ця гра..... Але я хочу розповісти вам про землю bcoz..... Коли я купую землю, це вимагає занадто багато грошей та інструментів, але дає малу частину землі........ Ось чому я ставлю 3 зірки....... Коли коли-небудь я купую землю, ціна її все вище і вище, а також інструменти..... Чому.....??? Це не тариф....
Готівка швидко виснажується, тому витрачайте занадто багато грошей на їх поповнення.
Чому на 30 рівнях гра невідкривається? Що з цим робити?
У мене є два телефони, і він не синхронізує рівні стільки разів, що мені доводиться починати все спочатку, якщо один із моїх телефонів виходить з ладу. Будь ласка, виправте це. Якщо це буде виправлено, я поставлю йому 6 зірок
Нове оновлення змінює спосіб отримання нових областей. Раніше вам не потрібен був сокира, а тепер це потрібно, оскільки ви отримуєте сокири або будь-які будівельні матеріали настільки важко, що корабель іноді буває в трьох або 5 слотах, будь ласка, дотримуйтеся послідовності
Я ставлю їй дві зірки, тому що гра хороша та цікава, але у мене є проблема, що потрібно багато часу, щоб щось зробити, тому ви можете змінити це, будь ласка.
Я плачу за першого експерта Діда Мороза, я досяг понад 36000 і раптом знизився до 26000. Як я можу відновити свої бали? І я не знаю чому, після останніх 2 оновлень у мене виникають подібні проблеми. Як і втрата часу, продукти зникли, коли я їх збирав, а тепер втрачаю ці бали.
Я оновив цю гру сьогодні, але оновлення не відображається. У моєму ge не відбувається нічого нового навіть після upadate.pleasefix it
Чудова гра. Подобається, але не можу поставити 5 зірок до н.е. Я відчуваю, що не отримаю всю гру. Не можу знайти друзів або події завжди говорять, що скоро. Виправте це, і це точно 5 зірок.
Гра супер
Magica.io - Battle Royale Märulimängud nett
Вибиває постяно
Гра гарна, але я не можу зв'язатися з друзями у Facebook. Я вже видалив і перевстановив гру, але проблема все та ж. Чи можете ви допомогти?
Це така цікава гра
Досить звикає. Однак... Культури та матеріали ростуть надто довго... Валя! Якщо ви хочете, щоб люди проводили більше часу в цій грі, то, будь ласка, скоротіть час збору врожаю. Дякую, Пем
Не можу зайти в гру
Майже ідентичний Township. Мені дуже подобається працювати над містом, і якщо ви ігноруєте аспект захоплення готівки, це все ще нормально. Мабуть не так багато людей грає. Спроба знайти друзів займає понад 5 годин, щоб оновити список із 7 осіб, усі з яких, схоже, досягли «максимальної кількості запрошень» і продовжують з’являтися в оновленому списку. Дуже дратує і не допомагає розслабитися.
Хотілося б дати нуль. Чому я не можу перетягнути гру з одного телефону на інший???? На це теж витратив гроші. Яка трата часу та грошей.
Farm City: Farming & City Building Casual games awnj
Ставлю 4 зірок, тому що дуже часто переглядають ролик про винагороду потрібно тиснути на багато разів, які не працюють і не запускаються
Загружає до 100% і зразу вибиває. Можна це виправити¿¿¿
Коли я під’єднався до Інтернету, гра повільно працює, і більшу частину часу зависає на моєму пристрої
Я думав, що це буде крута гра, тому що я шукав таку гру, і я читав огляди, встановив її, але зараз.. гра навіть не відкривається. На ньому тільки написано «Zego Studio», потім він згасає, а потім викидає мене!! Я видалив його і встановив двічі, але він все ще не працює. Я ніколи раніше не ставив 1 зірку, але це розчарування. сподіваюсь це буде виправлено..
Гарна гра з простим ігровим процесом і дуже приємною графікою, яка може легко викликати звикання, але..... вона дуже повільно прогресує, завдання важко виконати, і ви не можете підключитися до Facebook (яким я не користуюся). Я буду продовжувати грати, оскільки це гарна гра, але кращі нагороди за важкі завдання покращать її 😊
Farm City: Farming & City Building Rekreacyjne hol
Люблю графіку та місто👍 це дуже схоже на місто та офлайн, що дивовижно, і мені це дуже подобається, поки я не досягну рівня 12... але... немає можливості заробити квитки чи інструменти, не витрачаючи реальні гроші crazy😢 У вас є можливість дивитися рекламу для необмеженого заробітку монет/квитків 😏 тепер я маю 13 рівень і втомився грати, тому що більше неможливо оновити мій сарай
Щойно почала грати, але мені це приємно, вона не залежить від Інтернету так сильно, як від її ігор, але можна покращити
Добре, я нарешті вийшов на перше місце, виграв 50 доларів, що довело мою загальну суму до 77. Я перервався в грі, повернувся, тепер грошей немає, забагато проблем 😠 видаляти гру — це нудно! Без зірок! Ця гра відстойна, я отримав перше місце, виграв $, тільки щоб його забрали та віддали в зону бухти! Налаштована гра!!!! Не грайте в цю гру!!!!!РІГЖЕНО! ЯК КОМУ МОЖЕ НАБИРАТИ СОТНІ БАНКІВ НА ПЕРЕМОГУ! СКЛАДНО!
Збої в швидкості збірки.
Ненавиджу, коли воно завжди зависає на екрані завантаження. Це трапляється як під час гри онлайн, так і офлайн. Отже, поки що до побачення. Хоча це була весела гра. Просто проблема з екраном завантаження мене дуже турбує.
Супер гипер пупер клас
Поки що я ставлю 2 зірки, тому що більшість графіки нереалістична. У мене 1600 населення, але я бачу лише 10 людей, які навіть не спілкуються😏😞😑. Будівлі та прикраси є статуетними, без жодних рухів. Аеропорт без літаків і пасажирів, гавань без туристів, човнів чи яхт🤪. Скільки часу потрібно для виготовлення товарів і будівництва заводів, будинків і всього іншого, це смішно, включаючи час роботи заводу, особливо каучук і какао. ХОЧ ГРА ДОБРА.
я не знаю, чому я не можу підключитися до своїх друзів написав оновлення через 6:45, тоді це буде 24 години, я не можу підключитися до своїх друзів
Це фантастична гра, тому що ця гра навчає сільського господарства та бізнесу, тому це фантастична гра
Немає пропозиції нового друга. І список ніколи не оновлюється
З цією грою є збій, обидва кораблі, які я маю, не показують мені, що мені потрібно надіслати, і пройшов тиждень, я, ймовірно, видалю програму, якщо це не буде виправлено протягом наступних кількох днів
Мені подобається грати в цю гру..але не можу зв’язатися з іншими друзями, граючи в цю гру через Facebook. У налаштуваннях цієї гри немає жодних повідомлень, допомоги та підключених друзів. Я думаю, що коли ці параметри є, можна отримати доступ до них, щоб зробити його більш приємним.
Спочатку це було добре, я досяг 14 рівня, b випадково я видалив цю програму, але вона була пов’язана з моїм обліковим записом у Facebook. Я знову встановлюю цю гру, але цього разу це був рівень 9. Я втратив весь свій прогрес. Будь ласка, виправте це. Дякую!
Я почав любити гру і не міг дочекатися, щоб просунутися вперед і побудувати більше на своїй землі, але останні кілька днів він втратив своє хвилювання через повільний оберт на заробляння готівки з такою швидкістю, якщо це продовжиться, я буду шукати нова гра Я дуже ненавиджу ідею покинути гру, тому що це була така захоплююча гра, але я не буду витрачати свій час на неї, оскільки зараз це дуже повільна гра, БУДЬ ЛАСКА, ВИРІСУЙТЕ ЦЕ
Не завантажуйте цю гру! Спершу ви зможете грати в цю гру, але потім гра не відкриється, і ви застрягли! Дурних людей, які створили цю гру, це не хвилює, тому що я намагався зв'язатися з ними щодо проблеми, але вони не повернулися зв'яжіться зі мною!
Про гру Непогано, але таймінги дуже погані, якщо скоротити години на хвилини, то ця гра була б чудовою грою
Ця гра виглядає веселою, але вона не працює навіть трохи
у мене не появляются друзі на табло чому
Будь ласка, виправте цей час реєстрації. Зараз я на 60-му рівні, і я не задоволений, тому що все, що я створив і зробив під час попереднього входу, не зберігалося і не створювалося. Я повторюю це знову і знову, лише деякі речі спрацювали, але більшість моїх дій знову не працювали. Я оцінив 5, але тепер я розчарований оновленням. Угу!. 😖
Farm City: Farming & City Building Casual bflh
Весела маленька фермерська гра. Але двічі він не завантажувався з початкового екрана завантаження (просто залишався на 100% і ніколи не запускав гру). Я спробував усе, закрив усі інші програми, очистив кеш, перезавантажив телефон тощо. Тому я видалив, перевстановив і спробував знову з LV1, оскільки я не підключався до FB (не заперечував, я був лише через пару годин у цьому на LV10). Потім це повторилося через пару днів. Цього разу не перевстановлюю, оскільки я все ще не посилався на FB, і мені не цікаво починати з 0
Гарна гра для попкорну зайняла багато часу, щоб побудувати будинки громади, знадобиться 1 день. Чудова фермерська гра. Я оновлю гру, але в ній немає різниці
Гра була досить веселою, але нещодавно я зрозумів, що цього процесу не вистачає. Все, що я роблю, просто пропускає. Будь ласка, виправте це
Вася
Вауувау🥰😍🤩ігра класна скачуйте,рекомендую я всім😍😍😍😊😚😙🙂😉😋😝😜😜😊😜😊😜😊😘😚🙃😺😀😄😄😄😄