(iOS) War Robots Multiplayer Battles кодове неограничен ресурс
Feb 11, 2022 9:58:29 GMT
Post by lautiwardbete on Feb 11, 2022 9:58:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Robots Multiplayer Battles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Robots Multiplayer Battles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове неограничен ресурс ▞▞▞
▞▞▞ War Robots Multiplayer Battles 2022 version ▞▞▞
Играта е брутална
Бива тъпанарите са много... Най-мн руснаци
Това е страхотна игра Играх тази игра от много дълго време 1-во първо изключване Цените, които имате за артикули и за роботи, са твърде скъпи 2-ро Играта вече не е толкова забавна Правете, защото твърде много превъзмогнати роботи И заповядайте да станете по-силни. Буквално трябва да купите най-скъпия артикул, само за да можете да сте в крак с играта
Иска пари и не са направили контрола добре. За сега е боза.
👍👍👍👍 тази игра е най-добрата, но не е много страхотна, ще й дам четири звезди, малко е трудна, трябва наистина да добавите постижения, които да ви дават, че знаете епични оръжия, ако свършите достатъчно, това е, което наистина искам, така че ако четете това, свършихте страхотна работа, но има нужда от някои подобрения и едно, което наистина трябва да добавите, след като стартира и не успеете, като за мисии, това би било като прероден, бихте искали шушулка да кацне някъде и характер, идващ от там.
Играл съм много игри през годината; но има само един, който ми харесва от 3 години, Walking War Robot.
Или само за реклама става ?
Не стартирайте при мен hts m9
Нечестна игра. Не мога да започна мач, без да се изправя срещу пълен състав. Ще изведете роботите си до определено ниво и след това те ще ги направят неуместни. Това е чисто бизнес модел за заплащане за победа.
Самият геймплей е добър, прост е, но работи добре. Менютата и зарежданията са лесни за разбиране. Въпреки това, трябва да е най-агресивно монетизираната игра, която съм виждал. Половината от всичко е магазин за пари, включително много оръжия за далечни разстояния, всичко е ограничено във времето с платени пропускания, има милион реклами с някои неща, които изискват да гледате няколко пъти, всяко ниво ви изпраща спам с „оферти“ и има включен първокласен суб отгоре. Напълно смешно, но трябва да платя за тези YT спонсори по някакъв начин
Много еяка игра Та
War Robots Multiplayer Battles Акционе pnmc
Можете ли всички да поправите Scorpion! Този 1 робот може да изтрие цял екип. Това прави играта дисбалансирана. Лично аз смятам, че здравето им трябва да се понижи, вече е много трудно дори да се удари по Скорпиона заради неговата способност и те вече могат да се лекуват!!!
Играта все още има много грешки. Насочване, грешки в потребителския интерфейс и изпуснати игри. Твърде много прекъсвания и използва използва ресурси, след което дори не получавате върнати захранващи клетки, когато играта се срине.
След ревизия #3: Pixonic прави играта малко по-справедлива от преди последната актуализация и върши по-добра работа, но все пак трябва да поправят системата за сватовство. И слушайте ревюта. И го накарайте вече да не е p2w. Но все пак. Това е добра игра. Много знание. Не мога да кажа много друго за това, което е лошо. Ще изчакам да видя какво ще стане по-нататък. Не ми е било платено да поставя този коментар. 4 звезди. Изчакайте следващата ми ревизия!
Честно казано, обичам го. Това е опростено, но все пак има онзи предизвикателен аспект, който му дава предимство пред други по-къси игри. Без глупави изскачащи реклами. Разбира се, все още има опция за реклами за получаване на награди, но не е принудена. Освен това НЕГОВИТЕ РОБОТИ!! Защо не го обичаш?
Беше хубава, след последния абдеит постоянно забива и лаги
❤ играта, но много скъпа заплащане за игра. Оценявам цялата упорита работа, която положите, за да поддържате играта свежа и вълнуваща. Струва ми се, че всяка актуализация има все по-малка стойност за играча, което затруднява напредъка в играта.
War Robots PvP Multiplayer Laga iicg
Забавна игра, но нелепо скъпа. Мачовете често са шега. Бийте се срещу MK2-3 lvl ботове повечето пъти. Не виждам, че много хора са достатъчно глупави, за да похарчат $1Ks, за да имат тези ботове от най-високо ниво. Ако има играчи, които харчат такива монети за игра..... браво Пикс.... браво. Предполагам, че разработчиците създават ботове от най-високо ниво и добавят pvp микса, за да ритнат вашите A$$, за да се опитат да ви ядосват достатъчно, за да харчите пари, преследвайки заек, който никога няма да хванете.
Супер игра
играта не работи на android (проверете вашата интернет връзка не успя да зареди хангара) повече от 20 часа
Kitchen Scramble 2: World Cook Gündəlik uvv
War Robots Multiplayer Battles Екшн ivk
добре
Не свалите!!!!! Тази игра не струва!!!! Веднага щом почна мултиплейар няма шанс!!! 1 шотват те много бързо. не балансирана игра!!! Не струва язък за рекламите ви
Добра е
За нищо не става
Не мога да си изтегля исла ми 356mg защо е толкова апък аз имам към 200
ок
Обичам тази игра, но чакането отива твърде далеч... Не мога да чакам от 30 минути до 40 минути само за 1 игра... Безполезно е... Дори не мога да получа точки за чест или награда... Толкова разочароващо. Преди актуализацията тази игра беше страхотна за мен. Е, това е само мое мнение... Кой е с мен?
Много добра игра.
Твърде много е заплащането за победа....
Ако тази игра нямаше толкова голяма разлика между плащащите играчи и безплатния играч, щеше да е много по-добре. Цената на нещата в играта е безумна. Хората, които искат да играят тази игра, трябва да са похарчили $1000 долари за игра. Похарчих вероятно $100, за да имам приличен шанс срещу други играчи. Това е забавна игра и, по дяволите, струва много пари.
Много лагва беее
А НА МЕН НЕ МИ ЛАГВА
Тази игра е страхотна! Графиката може да види известно подобрение, но като цяло играта е страхотна. Едва ли изостава.
PUBG Връщам се. Тази игра започва забавно, но не отнема много време, за да разберете, че всичко е свързано с парите. Съвпадението е предимно едностранно и съвпадащо. Освен ако не извлечете максимума от няколко от вашите ботове, вие застоявате и нямате повече.
Страхотна игра на много нива. Нуждае се обаче от ребалансиране. Също така напредването след известно време започва да изисква огромни суми пари.
Кога е новата актуализация?
Играта е страхотна и дори нямам нищо против, че струва пари, но те я съсипват, като я правят всичко за пари. Пример: Запазих достатъчно ключове, за да отворя кутия със 100 ключове няколко пъти и НИКОГА не получих една от по-добрите награди, винаги боклуци. Те го планират така, така че за да напреднете, трябва да харчите пари. Нещата струват пари, добре, но не губете времето на хората.
Omg теглете без да мислите
Ужас наи скапаната игра, която съм играл неструва и човекът, който я е направил
Играта е добра, но се плаща ужасно за победа. Плащате 5 долара и никога повече няма да се притеснявате да загубите. Те поставят печеленето на пари над удоволствието на играча. Освен ако не увеличат цената с почти всичко, което не играя отново. Не си правете труда да играете покрай урока.
Играта е добра и всичко, но трябва да поправите хитбоксовете. Когато ударната кутия е насочена към играча и аз преместя камерата си само малко, ударната кутия просто е насочена към друг играч, въпреки че снимам играча, който е насочен. Ако можете да поправите това, моля, направете го. Бих го оценил с 4, когато поправите това
Графиката е много наистина, но сте се постарали, но pvp-то е боклук, работете с адски забавления и е невъзможно да се избегне това, което означава, че играта не е базирана на уменията на играча и на така нареченото pay2win без пари няма победа или вместо да плащате трябва да играеш всяка секунда и минута, разбирам че те трябва да няма как да си изкарват прехраната само, че е много гадно че е измислено така някак си не се чувствам свободен.
Много бързо се развива нещата,до 20 ливел е доло горе добре,след това, ако не вкарам реални пари, не мога да продължа да играя, защото просто ме убиват веднага. Малко сте алчни! Ама съвсем малко не се притискайте,има и по зле от вас hahaha.
Толкова пари правят, а не могат да синхронизират. игра започвам с 15 секунди закъснение. Може ли би и за това трябва да се плаща?