(iOS) Światowy Stylista Mody wiele kryształów hack
Feb 11, 2022 10:01:33 GMT
Post by lautiwardbete on Feb 11, 2022 10:01:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Światowy Stylista Mody ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Światowy Stylista Mody IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ wiele kryształów hack ▞▞▞
▞▞▞ Światowy Stylista Mody 2022 version ▞▞▞
To niesamowita gra i uwielbiam wszystkie gry games2win. 😊👍👍.
spoko
Nawet sie nie otwiera
## AKTUALIZACJA ## Uwielbiam grę. Jedna sugestia: dodaj więcej stylizacji makijażu, nie wystarczy. --- Relaksująca gra i doskonała obsługa klienta! Miałem problem z zakupionym pakietem monet, więc skontaktowałem się z deweloperem i firmą produkującą gry. Otrzymałem błyskawiczną odpowiedź. Szybko rozwiązali mój problem i okazali mi wielką cierpliwość. Bardzo dziękuje Wam wszystkim!!!
To jest dla mnie niesamowita gra, tak łatwa i przyjemna gra, ubieranie jest tak pięknie ubrane, oznacza odrzucenie, a najlepszym sposobem na łatwe przejście to świetna zabawa
Gra naprawdę fajna. Nie zacina się i ma super funkcje.
Uwielbiam tę grę, jest lepsza niż pierwsza. ma różne style i różne scenariusze ze zmianą ubrań. jednak czas opóźnienia i przyklejanie są do bani! nie możesz podwoić monet, ponieważ ekran się blokuje, a następnie wyrzuca cię. mimo to byłoby wspaniale. Chciałabym też zrobić makijaż
Potrzebuje więcej sposobów na zdobycie monet.
The Hidden Treasures: Objects Περιπέτεια wqsd
Gra nie ma sensu po statusie mi się znudziła gwiazdki!!!!!Nie polecam
国際ファッションスタイリスト :デザインスタジオ ロールプレイング lbo
Droga do wielu reklam, nawet jeśli zapłaciłem, żeby ich nie mieć. Jeśli chcesz dostać rzeczy za darmo, musisz oglądać reklamy ughh bot, sama gra się dzieje 👌
Punktacja za wyzwania jest okropna… wiele ubrań mojego przeciwnika było tylko bielizną i butami… i to jest na co dzień i na wycieczkę. Jeśli komunikat, który próbuje przekazać Twoja aplikacja, to to, że bielizna i buty są akceptowalnymi ubraniami w każdej sytuacji, zarówno profesjonalnej, jak i codziennej, powinieneś to zmienić. Nie jest odpowiednie dla dzieci i dzieci, które będą grać w tę grę, aby myśleć, że coś takiego jest dopuszczalne. Nie mówię, że nie powinieneś czuć się komfortowo we własnym ciele, ale czy twoje ciało nie jest cudze, więc powinieneś zachować to dla siebie. Zmień ten problem w aplikacji. Poza tym nie znajduję żadnych innych problemów... stroje i dobór wyzwań są bardzo dobre. I jest to fajna gra.
Ta ga jest paskudna ciągle się zacina i kiedy chcę wybraćsukienke, żeby muszę coś kupić za 123 99
Uwielbiam tę grę, ale jest za dużo reklam...
Gra spoko. Ale nie wszystko jest dostępne
jak by był język polski 5 gwiazdek bym dała
Ta gra jest tak fajna, że jest w niej wiele niesamowitych rzeczy, ale mam tylko jedną uwagę, że nie kontynuują imprezy, na przykład jeśli ubrałem dziewczynę, ponieważ chce wyjść na randkę, ubrałem ją ale nie kontynuują i pokazują mi, co się dzieje, proszę to naprawić!!!!!!!!!!!!!!! Ale ta gra jest świetna i radzę ją zainstalować NAPRAW TEN PROBLEM PROSZĘ OK???
Nie śmieszne. Wróciłem, aby zobaczyć, czy było lepiej. Jego gorsze reklamy są wszędzie! Fryzury są ohydne i słaby wybór.. Nie mogę cieszyć się grą z powodu wyskakujących reklam, które są długo odtwarzane i często.. Szkoda, że kiedyś była to dobra gra.
Niepolecam gry, bo ciagle sie zacina i ubrania sa drogie.
To świetna gra, zwłaszcza jeśli chodzi o upływ czasu. Chociaż ukończyłem wszystkie 150 poziomów w dzienniku stylów i nadal chcę grać więcej z tych poziomów i byłoby wspaniale, gdyby dodano więcej poziomów. Mam też pewne problemy z grą, po pierwsze dużo się zawiesza, po drugie przedmioty, które już kupiłem, czasami pojawiają się w dziale przedmiotów i to tak, jakbym ich nigdy nie kupił, a na koniec nie jestem w stanie podwoić moich monet bez względu na wszystko zrób, gra faktycznie się zawiesza, jeśli nacisnę tę ikonę 3 lub 4 razy.
minus za pomocą pseudo pandemii przez maskę
Ta gra jest moją absolutną ulubioną, jestem tak uzależniona!!, uwielbiam różne opcje ubrań i to, jak realistycznie wygląda!! Jedynym minusem tej gry jest to, że w pewnym momencie się kończy i już ją skończyłem. Jestem naprawdę zdenerwowany, że to koniec i polecam dodać więcej poziomów lub zrobić drugą grę dokładnie taką samą, ale z kilkoma poprawkami. Ogólnie tak bardzo kocham tę grę i naprawdę mam nadzieję, że rozważysz moje rekomendacje
Cieszę się, że nie masz tych irytujących gier, które robią inne aplikacje do projektowania, ale wydaje mi się, że nigdy nie robię wystarczająco dobrze, ponieważ 8 jest tak wysoki, jak mogę, bez względu na to, co robię. Dlaczego?
Byłoby idealnie, ale w tej grze jest zbyt wiele zgrzytów i przerw. Deweloperzy muszą sprawić, by gra działała płynniej. Niezbyt podoba mi się zaktualizowana wersja.
Słaba gra do dupy , egzamin w serwisie nawet do dupy się nie nadaje NIE polecam
Intl Fashion Dress Up Stylist Igranje vlog hhjq
Super Mote Studio Stylist Rollespil uttr
Absolutnie nienawidzę nowej aktualizacji. Zwłaszcza ta część, w której idziesz obejrzeć swój strój, a na dole znajdują się wyniki. Wygląda również na górze, gdzie znajduje się przycisk Wstecz. Zamiast przycisku z tyłu na górze, znajduje się on na górze wyboru stroju. Podobał mi się o wiele bardziej, gdy powiedział nam, czy przedmiot pasuje do okazji, czy nie. Poza nową aktualizacją jest to naprawdę fajna gra. Gram w to cały czas z moimi siostrami.
Intl Fashion Dress Up Stylist Игре улога nlo
Gra Cool the Best i jest to bardzo modna gra, która pomogła mi w stylizacji
Piękna grafika, szereg dobrze zaprojektowanych strojów i akcesoriów, nie trzeba kupować monet, aby przejść na wyższy poziom. Ale to magnes na błędy!! Od momentu, w którym go pobrałem, ekran się zawiesił, a następnie po ponownym otwarciu gry zawiesił się. Robił to nieustannie. Stało się frustrujące, aby kontynuować. Edytowane: Usunął również parę butów po ich zakupie. Odinstalowany. Proszę naprawić błędy. 2☆
Super animacja.
Uwielbiam tę grę, ale czy ubrania mogą być tańsze, a modelka może mieć różne pozy, aby dopasować się do tła?
Dziegoś mi brakuje nowości wybegi
Gra jest w porządku, ale jeśli nie kupisz zalecanych strojów, otrzymasz niskie wyniki. A to nie jest fajne. Ponieważ nie zarabiasz wystarczająco, aby je kupić, chyba że używasz prawdziwej gotówki. I tak, możesz oglądać filmy, ale bardziej wolę trzy gry. Jeśli będę musiał obejrzeć kilka filmów, aby wziąć udział w zawodach, zdam.
Polecam bardzo serdecznie tą grę jest naprawdę super super super polecam slicznie😉😉
Naje lepsze niema nic
Jestem tak zakochany w tej grze.. Dziewczyny, ubrania, buty itp. są takie płomienie, ale twoje przedmioty są zbyt drogie, a reklamy, które chcesz, abyśmy zobaczyli, aby zdobyć przedmiot, są zbyt wiele, 4 są też dużo.ale twoja gra jest najlepsza, dam jej 5..I potrzebujemy też innej budowy ciała, a nie tej smukłej..Potrzebuję krągłego, w ten sposób ubrania będą wyglądać o wiele ciekawiej i wszystko☻
Intl Fashion Dress Up Stylist Role Playing lvig
Myślę, że to była aplikacja od pięćdziesięciu do stu, nie była straszna, ale znudziło mi się po 10 minutach grania. To samo w kółko. Jakość była dobra i było mnóstwo opcji ubioru, ale teraz naprawdę interesuję się makijażem i chciałem poćwiczyć, ale mieli minimalne opcje na to, czego szukałem. Polecam, jeśli chcesz je po prostu ubrać, aby zabić czas, ale jeśli chcesz dostosować makijaż, aby był taki, jak chcesz. Nie polecam.
dobrze, że gram w to, kiedy czasami się nudzę, ale sugeruję, że dodają, że granie w gry dałoby ci więcej monet, a następnie zdjęć, na których możesz publikować w tej grze
Dobra gra, ale od czasu do czasu się zawiesza, więc napraw problem
Bez-na-dzie-ja Jak bym mogła to bym dala 0 gwiazdek.
Intl Fashion Dress Up Stylist Игре улога nlo
To jest mój pierwszy dzień i... ta gra jest totalnie niesamowita. Ma rzeczy do odblokowania i możesz zmienić odcień skóry! Ale… po prostu nie mogę uwierzyć, że muszą potrzebować 5 gwiazdek dla tej aplikacji i… spełnić moje marzenie! Ty też znajdziesz się w różnych miejscach i też musisz odblokować poziomy! Proszę, czy możesz to zagrać? To takie niesamowite! Nie musisz się logować, wpisz swoje imię i nazwisko, wpisz swój wiek. Naprawdę podobał mi się mój pierwszy raz tutaj! Twoje ubrania są niesamowite, a ta gra jest fajna
Absolutnie głupia gra. Tak ... po prostu zmarnowałem czas, instalując go ... na początku myślałem, że jest całkiem niezły ... wiele sukienek ... akcesoria ... ale zbyt wiele dodatków to główny problem ... Myślę, że to aplikacja tylko dla dodaje. Więc nie trać na to czasu. Mam nadzieję, że jeśli dodawane elementy zostaną zmniejszone, chciałbym go ponownie zainstalować.
Gra fajna tylko do ,ze sie zacina jest głupie